ریزش موی سر از ناخوشایند ترین مواردی است که فرد در طول زندگی خود با آن روبه رو می شود و افرادی که ریزش مو در آن ها به شکل گسترده است ، از نظر ظاهر، مسن تر به نظر می رسند و این موضوع می تواند به افسردگی و عدم اعتماد به نفس در فرد بیانجامد.
امروزه پیشرفتهای گسترده ای در زمینه پیوند مو صورت گرفته وآن به این معناست که این عمل به ظاهر ساده همراه با بی حسی موضعی که به صورت سرپایی انجام می شود در عمل بسیار ظریف و حساس بوده و رعایت نکات بسیاری در موفقیت آن لازم است تا بتوان به بهترین نتیجه ممکن و بالاترین میزان رشد موهای کاشته شده رسید.
در گذشته استفاده از روشهای قدیمی پیوند مو، باعث می شد بسیاری از متقاضیان کاندید خوبی برای جراحی نباشند در حالیکه در عصر حاضر با روش های نو اغلب پیوند مو قابل انجامتر شده است.
عوامل موثر بر کاشت مو عبارتند از :
فهرست مطالب
سن کاندید
معمولا آقایان در رده سنی 18 تا 25 ساله متقاضی مناسبی برای کاشت مو نیستند بجز در موارد خاص با نظر پزشک .
زیرا با بررسی مقدار ریزش موی آنها پیش بینی وسعت طاسی در آینده امکان پذیر نیست .
وضعیت سلامت کاندید
بررسی وضعیت سلامت فرد در زمان انجام پیوند و گرفتن شرح حال کامل بیمار و انجام آزمایشات مورد نیاز ضروری است. بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون بالا قبل از انجام کاشت مو باید از مشاوره پزشک متخصص بهره مند گردند. بیماریهای عفونی و مسایل پوستی قبل از عمل باید درمان شوند
میزان مو (کیفیت و کمیت موها ) در ناحیه دهنده مو – بانک مو
افرادی که در ناحیه پشت سرشان فولیکولهای موی متراکمی داشته باشند . در کاشت متقاضی مناسب تری به شمار می آیند .تراکم به معنی تعداد موی سر در واحد سطح است.اگر تراکم خوب باشد موهای قابل استفاده برای کاشت در قسمت جلوی سر بیشتر خواهد بود. موی ضخیم و مجعد ظاهر متراکم تری ایجاد می کند. در افرادی که تراکم مویی خوبی ندارند نتیجه عمل کاملا رضایت بخش نیست.
میزان شلی پوست سر
میزان شلی پوست نمایانگر این است که چه میزان از پوست پشت سر را می توان برداشت تا با کمترین میزان کشش بتوان بخیه زد و احتمال اسکار بخیه به حداقل ممکن برسد. مسلما در پوست های شل تر حد مجاز برداشت پوست ، بیشتر از پوست سفت می باشد