کاشت موی طبیعی یکی از بهترین روشهای درمانی برای مشکلات ریزش مو است و تفاوت آن با روش FUT فقط در روش برداشت فولیکولها از منبع موجود است و سایر مراحل کاشت بین این دو روش مشابه است.
در این روش، با استفاده از بی حسی موضعی و به شرایط کاملاً استریل، فولیکولهای مو به صورت جداگانه با استفاده از ابزاری با قطر کمتر از یک میلیمتر برداشت میشوند و در نواحی بدون مو کاشته میشوند.
با توجه به توضیحات فوق ممکن است این سوال در ذهن شما بوجود آید که کدام روش بهتر است FIT یا FUT؟
لازم به ذکر است که که هر دو روش جزو بهترین روشهای کاشت موی طبیعی محسوب می شوند و هر کدام معایب و محاسن خاص خودشان را دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می نمایم .
مزایایی روش FIT نسبت به FUT
- در روش FITچون برداشت ها به صورت پراکنده است لذا نیازی به بخیه زدن پوست نیست و زخمهای ناشی از برداشت فولیکول مودر طول یک هفته ترمیممی شود و اسکار بخیه موجود در روش FUT وجود نخواهد داشت.
- در روشFIT چون برداشتها به صورت پراکنده و از نقاط مختلف سر انجام می شود لذا طی جلسات متعدد می توان تعداد بیشتری گرافت برداشت.
- در روشFIT علاوه بر فولیکول های سر می توان از نواحی مختلف بدن ( سینه ، پشت ، دست و پا ) نیز فولیکول برداشت و در نواحی کم مو کاشت که اصطلاحا به آن ( Body Hair Transplantation ) BHT می گویند .
معایب روش FIT نسبت به FUT
روش FIT یک روش کاشت موی بدون نیاز به جراحی است که در آن فولیکولهای مو بدون بریدن قسمت ریشه قابل مشاهده، برداشت میشوند. با این حال، در این روش احتمال آسیب دیدگی پیازهای مو وجود دارد و تقریباً 40٪ از فولیکولهای کاشته شده نمیتوانند رشد کنند، در حالی که در روش FUT نزدیک به 100٪ از فولیکولها رشد خواهند کرد.
در روش FIT، باید تمامی موهای سر به طور کوتاه شده و بریده شوند، در حالی که در روش FUT فقط موهای ناحیه کاشت کوتاه میشوند.
همچنین، روش FIT نیازمند مدت زمان بیشتری نسبت به روش FUT است. در روش FUT، زمان عمل حدود 5 تا 7 ساعت است، در حالی که در روش FIT این مدت بین 7 تا 10 ساعت طول میکشد.
برای ایجاد خط موی طبیعی، بهتر است از روش FUT استفاده شود، در حالی که روش FIT برای افراد با شرایط زیر مورد استفاده قرار میگیرد:
- افرادی که قبلاً یک یا چند بار با روش FUT کاشت مو انجام دادهاند و در حال حاضر به پرپشتتر کردن نواحی کاشت شده نیاز دارند.
- افرادی که بانک موی خود (نواحی دهنده) ضعیف است و یا امکان انجام کاشت مو به روش FUT بیش از یک بار وجود ندارد، در مراحل بعدی علاوه بر موهای سر، از فولیکولهای موی نواحی سینه، پشت، دست و پا نیز استفاده میشود (BHT).
- افرادی که به هر دلیلی تمایل به انجام روش FUT ندارند.
- افرادی که تمایل دارند با استفاده از روش ترکیبی (FUT+FIT) نتیجه بهتری از کاشت موی خود بدست آورند. درباره این روش ترکیبی توضیحاتی ارائه شده است.