دلایل سفیدی مو

 

سلول های رنگدانه ای مو برای ساخت ملانین به آنزیم های مخصوصی نیاز دارد و بر اساس تفاوت آنزیم های دخیل در فرآیند ، نوع خاصی از ملانین را تولید می کند و رنگهای متفاوت را بوجود می آورد. وقتی که ملانوسیت کاملا فاقد رنگدانه شود، مو سفید و اگر تعداد ملانین یک تار مو کمتر از حالت عادی شود به رنگ خاکستری یا نقره ای تبدیل می شود.
طبق نظر متخصصان تغذیه افرادی که دچار سفیدی مو هستند، می توان با مصرف میوه هایی مثل سیب

با پوست، گلابی با پوست، هلو با پوست و همه میوه هایی که سرشار از فلزات گوناگون خصوصا منگنز و مس هستندمی توان این مورد را به تاخیر انداخت .سوی دیگر عواملی همچون افزایش گلبولهای سفید- رژیم سخت و کم خونی و سیگار در سفیدی زودرس مو نقش دارند

توصیه های تغذیه ای
پیشنهاد ما به شما این است ، پروتئین های غنی از آهن بخورید چرا که  پروتئین برای رشد تمامی سلولها از جمله سلولهای مو ضروری است.
گلبولهای قرمز خون در انتقال اکسیژن به نقاط مختلف بدن از جمله فولیکول ها نقش دارند
و آنها به منابعی غنی از آهن نیازمندند
روی را فراموش نکنید.
روی به رشد و ترمیم بافت ها کمک می کند. غذاهای دریایی، ذرت و خامه منابع غنی روی هستند.